Privéles 

Fotografie & Bewerken

Portfolio beoordeling, Koopadvies & Bedrijfhulp

Privéles

Fotografie

Samen tillen wij je fotografie naar een hoger niveau!

Wil jij echt in korte tijd grote stappen maken?

Als je het niet fijn vindt om een groepscursus fotografie te volgen.

Dan is privéles fotografie echt iets voor jou!

Tijdens een privéles krijg je van mij deskundige begeleiding. Waarbij ik mij voor de volle 200% focus op jouw wensen en behoeften qua fotografie. Je mag mij echt alles vragen. Op locatie, bij je thuis of in je studio. Heb je een leuke shoot gepland en wil je hulp. Of wil je dat ik een model en locatie regel om vervolgens echte droomplanten samen maken terwijl je ondertussen mij alle kan vragen.

Het maakt mij niks uit of je nu schiet met een analoge camera, digitale spiegelreflex, high-end middenformaat of de nieuwste mirrorless camera. Echt alle camera merken zijn welkom. Dit geld ook voor je eigen flitsapparatuur. In principe zijn alle camera’s en flitsapparatuur te bedienen volgens dezelfde wetten qua belichting.

Een privéles is ook geheel gericht op je eigen niveau en is dus geschikt voor beginners, gevorderden, semi- en professionals die hun fotografie willen verbeteren of bepaalde technieken willen leren.

Word een betere fotograaf!

Professionele Fotograaf & Fotografie instructeur

Meer info over mij

Investering / Pakketvormen

Basis

Hoe werkt de camera?

Heb je ook het idee dat je maar een klein deel van de mogelijkheden van je camera gebruikt? Of wil je graag van die foto’s maken met een onscherpe achtergrond en haarscherpe foto’s van bewegende onderwerpen? Dan is de basiscursus fotografie de ideale cursus voor jou. Deze fotografie cursus is gemaakt voor iedereen die meer te weten wil komen over zijn/haar camera en over het maken van mooiere foto’s. Tijdens een gezellige dag leer je werken met de belangrijkste technische begrippen (diafragma, sluitertijd, ISO, scherpstellen, witbalans en nog veel meer). Ook wordt er aandacht gegeven aan het maken van goede composities en je leert welke invloed het licht heeft op je foto’s. Al deze elementen zijn erg belangrijk bij het maken van een goede foto. Je gaat merken dat je mooiere foto’s maakt als je meer weet over de onderwerpen die besproken worden tijdens deze basiscursus fotografie.

Na de cursus ben je beter bewust van wat je daadwerkelijk aan het doen bent en wat de mogelijkheden van je camera zijn. Het fotograferen vanuit de automatische stand is na deze cursus verleden tijd.

Portfolio beoordeling

 • 25 Foto’s
 • Eerlijk advies
 • Bewerkingtips
 • +/- 30 tot 60min bespreken

Foto’s aan te leveren via:

 • Je eigen website
 • Online portfolio

49,- euro excl. BTW

Gevorderd

Natuurlijk licht

Onze vervolgcursus fotografie is voor iedereen die kan fotograferen op basisniveau. Je bent op de hoogte van de basisprincipes en weet hoe je camera werkt, maar je wilt graag die volgende stap zetten. Tijdens deze cursus verdiepen we ons niet alleen in de techniek, maar kijken we ook naar het creatieve aspect van fotografie.

Je leert niet alleen hoe je een foto maakt, maar ook waarom je dit op een bepaalde manier doet. Door middel van verschillende standpunten, belichting en composities leer jij foto’s te maken die raken en een verhaal vertellen.

De volgende thema’s komen aan bod tijdens deze cursus:

 • Korte herhaling van de basis (belichtingsdriehoek: diafragma, sluitertijd, ISO)
 • Alles over objectieven en lenskeuze
 • Standpunten, composities en uitsneden
 • Creëren van beweging en dynamiek
 • Een verhaal vertellen met je foto
 • Belichting optimaliseren en uitlezen van histogram
 • Lichtsoorten en -richtingen, licht sturen en schaduwen
 • Cameratechnieken voor gevorderden
 • Praktische tips en het creëren van een workflow
 • En meer!

De kosten voor deze cursus bedragen slechts €75,00 (inclusief digitaal cursusboek, consumpties en officieel certificaat). Meld je vandaag nog aan!

Portfolio beoordeling

 • 50 Foto’s
 • Eerlijk advies
 • Bewerkingtips
 • +/- 60 tot 90min bespreken
 • Realtime meekijken met de bewerkingstips in Adobe lightroom via videobellen of bij u thuis

Foto’s aan te leveren via:

 • De online beveiligde foto map op mijn server
 • Na contact worden de foto’s verwijderd van de server

99,- euro excl. BTW

Semi- en Pro

Flitslicht

Tijdens een privéles krijg je van mij deskundige begeleiding. Waarbij ik mij voor de volle 200% focus op jouw wensen en behoeften qua fotografie. En je mag mij echt alles vragen.

Een privéles is ook geheel gericht op je eigen niveau en is dus geschikt voor beginners, gevorderden, semi- en professionals die hun fotografie willen verbeteren of bepaalde technieken willen leren.

Portfolio beoordeling

 • 125 Foto’s
 • Eerlijk advies
 • Bewerkingtips
 • +/- 60 tot 90min bespreken
 • Realtime meekijken met de bewerkingstips in Adobe lightroom via videobellen of bij u thuis
 • Bewerkingen van mij worden opgeslagen
 • Jij krijgt de bewerkte foto’s

Foto’s aan te leveren via:

 • De online beveiligde foto map op mijn server
 • Na contact worden de door mij bewerkte foto’s na het downloaden door jou verwijderd van de server

249,- euro excl. BTW

Basis

Gevorderd

Semi- en Pro

Privéles

Bewerken

Je maakt je foto pas echt af door ze te bewerken.

Bewerken?

Waarom moet je de foto eigenlijk bewerken?

Het is en blijft voor sommige mensen soms een gevoelig onderwerp om aan te snijden. Vooral merk ik dit bij beginnende fotografen. Zij willen er vaak niks van weten. De foto is en moet toch direct goed zijn in de camera.

Dat is natuurlijk altijd wel het uitgangspunt bij fotografie,

maar toch kan fotobewerking de oplossing zijn om je foto te krijgen zoals je dat graag zou willen.

Wat heb ik nodig?

Een fotobewerkingsprogramma en je camera instellen op RAW beeldformaat. Heb je geen fotobewerkingsprogramma? Geen probleem die heb ik wel op de laptop.

 Tip!

Ik schiet zelf altijd mijn privé foto’s van

onze vakantie en familie-uitjes altijd in JPEG.

Vrijwerk en opdrachten voor klanten altijd in RAW

.JPEG vs .RAW

De meeste mensen zijn bekend met het fotograferen in JPEG. Dit zijn de beelden die je zo van de camera af kunt halen. Een JPEG foto kun je zien als een kant-en-klare foto: je kunt nog wat minimale dingen bewerken, maar eigenlijk is wat you see what you ghet. Voor beginnende fotografen zijn JPEG bestanden een prima formaat om mee te beginnen. Het zijn kleine en handzame bestanden waar je achteraf niet zo veel meer aan hoeft te doen. Wil je toch iets veranderen in de nabewerking, dan zijn de grote lijnen nog wel aan te passen. Alleen moet je goed uitkijken dat je niet te veel aanpast, anders gaat het erg ten kosten van de beeldkwaliteit. Zolang je niet te veel op details in wilt gaan, is dit een prima formaat om in te fotograferen.

Een RAW bestand is niets meer of minder dan de onbewerkte informatie die van de sensor van je camera is uitgelezen. De naam zegt het eigenlijk al: het is de ‘ruwe’ versie van je foto en deze zit er vaak ook vrij grijs en grauw uit. Een RAW bestand wordt vaak vergeleken met het klassieke negatief, welke je vroeger zelf moest ontwikkelen. Er moet nog veel gebeuren aan een RAW bestand voordat de foto ook daadwerkelijk het gewenste beeld is, wat een groot verschil is met JPEG welke klant-en-klaar uit je camera komt rollen. Wanneer je een foto in RAW maakt, dan slaat je camera alle instellingen op die je hebt gebruikt, maar deze zijn nog niet definitief. Dit betekent dat je achteraf in Photoshop en Lightroom deze instellingen nog kunt aanpassen zoals jij ze wil hebben. Dit kun je doen zonder dat het RAW bestand wordt aangetast. Elke afzonderlijke pixel wordt door je RAW bestand opgeslagen, waardoor een RAW bestand aanzienlijk groter is dan een JPEG bestand, maar de kwaliteit blijft bij dit formaat wel maximaal behouden.

Het grootste voordeel van het fotograferen in RAW is dat je achteraf nog heel veel aan kunt passen aan de foto in de nabewerking. Toch niet tevreden over de witbalans in je foto? Geen probleem. Zonder kwaliteitsverlies kun je dit moeiteloos aanpassen in je nabewerkingsprogramma. Ook kun je gemakkelijk over- of onderbelicht corrigeren in je foto’s, wat erg handig is aangezien belichting een belangrijke rol speelt bij het fotograferen. Ook de scherpte en ruisreductie van de foto staat nog niet vast. De keuzenvrijheid die je hebt bij het fotograferen in RAW is een groot voordeel. Er zijn details terug te halen op het gebied van kleur en belichting, die bij een jpg permanent verloren gaan, waardoor je het beeld volledig naar je hand kunt zetten. Een RAW bestand biedt ook een vorm van veiligheid voor je foto’s. Wanneer je bijvoorbeeld een belangrijke evenement zoals een bruiloft voor iemand fotografeert, dan wil je niet het risico lopen dat je foto’s verkeerd belicht zijn of dat de witbalans niet goed is. Door te fotograferen in RAW kun je voorkomen dat je foto’s ‘mislukken’ door deze elementen in de nabewerking nog aan te passen.

Wat kan ik je leren

Om je onbedoelde belichtings  ‘FOUTEN’ te corrigeren

Het kan iedereen overkomen. Je bent druk aan het fotograferen

en je ziet pas thuis achter de computer dat de instellingen verkeerd stonden.

 Hierdoor zijn (denk je) alle foto’s verpest.

Tijdens het foto’s maken keek je niet op het camerascherm want je dacht dat het wel goed zat.

Helaas is dat nu niet het geval en zijn je gemaakte foto’s te licht of te donker. 

Of zelf helemaal blauw of oranje omdat je witbalans niet goed stond.

Dit zijn ‘fouten’ die iedereen kan maken, maar het fijne is dat het met fotobewerking heel eenvoudig aan te passen is. 

Dit kan zonder kwaliteitsverlies zolang het om een RAW foto gaat.

Hieronder vind een paar voorbeelden waarbij de belichting is aangepast in de nabewerking

Witbalans corrigeren

Before Image After Image

Overbelichting corrigeren

Before Image After Image

Onderbelichting corrigeren

Before Image After Image

Hooglichten terughalen

Before Image After Image

Schaduwdetails terughalen

Before Image After Image

Leer ook je foto’s te verbeteren en het model retoucheren 

Fotobewerking gebruiken om je foto net iets meer uitstraling te geven door middel van meer kleur. Of leer echt contrastrijke zwart wit beelden te maken. Viezigheid op de vloer verwijderen. Een takje voor de hand of draadje voor  het gezicht van het model weghalen. Tanden witter maken. Egale huid en ga zo maar door. Ik kan het je allemaal leren.

Normaal voorbeeld van retoucheren & vignet

Before Image After Image

Foto verbeteren en opschonen waar nodig

Before Image After Image

Extreem voorbeeld van retoucheren

Before Image After Image

Kleur aanpassen & zwart wit

Before Image After Image

Selectieve kleur

Before Image After Image

Waar bewerk ik mee?

Photoshop, Lightroom Classis & CC, Luminar.

Zelf geen beschikking over deze software? Geen probleem ik heb het op de Macbook Pro staan.

Investering / Pakketvormen

Basis Beoordeling

Leer je belichting fouten corrigeren

De 25 beste foto’s van jou

Portfolio beoordeling

 • 25 Foto’s
 • Eerlijk advies
 • Bewerkingtips
 • +/- 30 tot 60min bespreken

Foto’s aan te leveren via:

 • Je eigen website
 • Online portfolio

49,- euro excl. BTW

Master Beoordeling

De 50 beste foto’s van jou

Leer je foto te verbeteren

Portfolio beoordeling

 • 50 Foto’s
 • Eerlijk advies
 • Bewerkingtips
 • +/- 60 tot 90min bespreken
 • Realtime meekijken met de bewerkingstips in Adobe lightroom via videobellen of bij u thuis

Foto’s aan te leveren via:

 • De online beveiligde foto map op mijn server
 • Na contact worden de foto’s verwijderd van de server

99,- euro excl. BTW

Master beoordeling

Leer retoucheren + Bewerkingsworkflow

De 125 beste foto’s van jou

Portfolio beoordeling

 • 125 Foto’s
 • Eerlijk advies
 • Bewerkingtips
 • +/- 60 tot 90min bespreken
 • Realtime meekijken met de bewerkingstips in Adobe lightroom via videobellen of bij u thuis
 • Bewerkingen van mij worden opgeslagen
 • Jij krijgt de bewerkte foto’s

Foto’s aan te leveren via:

 • De online beveiligde foto map op mijn server
 • Na contact worden de door mij bewerkte foto’s na het downloaden door jou verwijderd van de server

249,- euro excl. BTW

Portfolio beoordeling

ONLINE PORTFOLIO BESPREKING MET EEN PROFESSIONAL

Het is ook mogelijk om bij mij je Hobby- en Semi- en Professionele portfolio te laten beoordelen

Wat is precies een portfolio?
Een portfolio is een overzicht van je beste werk. Je gebruikt dit om andere te overtuigen om met jou te gaan samenwerken. Om potentiële klanten te overtuigen dat zij jou moeten kiezen als fotograaf voor hun opdracht. Ook kun je het portfolio gebruiken om enkel je werk als hobby aan andere te laten zien.

Het verkeerde beeld wat sociaalmedia schets over jou foto’s

Want eerlijk gezegd zal niemand van je vrienden of volgers op je facebook en instagram eerlijk tegen je zijn. Zo die foto is lelijk, slecht bewerkt of schadelijk voor portfolio. Omdat ze van je houden en steunen in je fotografie. Hierdoor vinden ze alles leuk. Maar potentiele klanten zien die foto’s wel en zullen hun mening voor zich houden en kijken naar een andere fotograaf als het beeld hun niet bevalt. Het is een keiharde fotowereld. Tijd om je echt te onderscheiden.

Ik bekijk uitvoering je digitale portfolio. Bijvoorbeeld bij je thuis, via je website of via een directe foto upload map naar mijn server.

Ik geef je hierna uitgebreid advies. Dit kan bij je thuis of via de telefoon of via videobellen.

*Optie Bij het uploaden van de foto’s naar mijn server. Kan je live meekijken en direct de bewerkingtips zien in Adobe Lightroom

Voorbeelden van adviezen

# Dat je bepaalde foto’s beter niet in je portfolio kan plaatsen

# Dat je bepaalde foto’s mist in je portfolio.

#De manier waarop je je foto’s laat zien verbeterd kan worden.

#Bij sommige foto’s komen misschien wat bewerk tips en andere zijn misschien al helemaal perfect.

# Als er een juweeltje tussen zit krijg je dit ook te horen. ( misschien leer ik dan weer van jou)

Uiteraard is het advies opbouwend en is het er enkel op gericht om jou nog beter tot je recht te laten komen als fotograaf.

Voorbereiding

Kijk eerst zelf nog een keer heel kritisch naar je eigen werk. Zijn er foto’s waarvan je eigenlijk wel weet dat ze niet in je portfolio thuishoren. Delete deze dan alvast. Zorg dat je je portfolio zo geoptimaliseerd mogelijk aanlevert, zodat er geen tijd verloren gaat aan dingen die je eigenlijk zelf al wist.

Kosten

Een portfolio beoordelen is een investering die zichzelf terug verdient. Wanneer je een goede portfolio hebt, zul je ook sneller klanten krijgen.

Een portfolio beoordelen is een investering die zichzelf terug verdient. Wanneer je een goede portfolio hebt, zul je ook sneller klanten krijgen.
De kosten voor het portfolio review bedragen 99 Euro dit is incl. mijn voorbereidingstijd. Wanneer we samen echter langer bezig zijn dan 1,5 uur, dan worden er extra kosten in rekening gebracht à 50 euro per uur.

Basis Beoordeling

De 25 beste foto’s van jou

Portfolio beoordeling

 • 25 Foto’s
 • Eerlijk advies
 • Bewerkingtips
 • +/- 30 tot 60min bespreken

Foto’s aan te leveren via:

 • Je eigen website
 • Online portfolio

Telefonisch contact

49,- euro excl. BTW

Liever bij u thuis? 0,50c per KM vanaf 8801HP

Basis+ Beoordeling

De 50 beste foto’s van jou

Portfolio beoordeling

 • 50 Foto’s
 • Eerlijk advies
 • Bewerkingtips
 • +/- 60 tot 90min bespreken
 • Realtime meekijken met de bewerkingstips in Adobe lightroom via videobellen of bij u thuis

Foto’s aan te leveren via:

 • De online beveiligde foto map op mijn server
 • Na contact worden de foto’s verwijderd van de server

Videobellen

99,- euro excl. BTW

Liever bij u thuis? 0,50c per KM vanaf 8801HP

Uitgebruide beoordeling

De 125 beste foto’s van jou

Portfolio beoordeling

 • 125 Foto’s
 • Eerlijk advies
 • Bewerkingtips
 • +/- 60 tot 90min bespreken
 • Realtime meekijken met de bewerkingstips in Adobe lightroom via videobellen of bij u thuis
 • Bewerkingen van mij worden opgeslagen
 • Jij krijgt de bewerkte foto’s

Foto’s aan te leveren via:

 • De online beveiligde foto map op mijn server
 • Na contact worden de door mij bewerkte foto’s na het downloaden door jou verwijderd van de server

Videobellen

249,- euro excl. BTW

Liever bij u thuis? 0,50c per KM vanaf 8801HP

Koopadvies

Nieuw of 2e hands? Gewoon eerlijk advies passend bij een wens en style

Koopadvireview

Het is ook mogelijk om bij je (professionele) portfolio te laten reviewen. Ik bekijk je digitale of papieren portfolio uitgebreid en geef je hierna advies. Het zou kunnen dat dat advies inhoudt dat sommige foto’s beter niet in je portfolio geplaatst kunnen worden, maar het kan ook zijn dat de volgorde of de manier waarop je je foto’s laat zien verbeterd kan worden. Bij sommige foto’s komen misschien wat bewerk tips en andere zijn misschien al helemaal perfect. Uiteraard geef ik al het advies opbouwend en is het er enkel op gericht om jou nog beter tot je recht te laten komen als fotograaf.

Wat is precies een portfolio?
Een portfolio is een overzicht van je beste werk. Je gebruikt dit om andere te overtuigen om met jou te gaan samenwerken (bijvoorbeeld een model en een visagist bij een portretshoot) of om potentiële klanten te overtuigen dat zij jou moeten kiezen als fotograaf voor hun opdracht. Ook kun je het portfolio gebruiken om enkel je werk aan andere te laten zien.

Voor wie is dit portfolio review bedoeld?
Het portfolio review is speciaal opgezet voor beginnende beroepsfotografen en enthousiaste hobby fotograaf die graag hun werk aan andere laten zien op een zo professioneel mogelijke manier.

Telefonisch of in de studio:
Het review kan bij een digitaal portfolio behalve in het leslokaal van KOM FOTOGRAFEREN ook telefonisch plaatsvinden! Op deze manier kun je ook wanneer je niet de mogelijkheid hebt om langs te komen, toch gebruik maken van het portfolio review.

Voorbereiding:
Wanneer je je portfolio wilt laten reviewen is een goede voorbereiding heel belangrijk. Kijk eerst zelf nog een keer heel kritisch naar je eigen werk. Zijn er foto’s waarvan je eigenlijk wel weet dat ze niet portfoliowaardig zijn, verwijder deze dan vast. Zijn er foto’s waar je twijfels over hebt, schrijf deze dan op, zodat we ze samen kunnen bespreken. Is de volgorde nog niet optimaal? Pas deze dan alvast aan. Met andere woorden, zorg dat je je portfolio zo geoptimaliseerd mogelijk aanlevert, zodat er geen reviewtijd verloren gaat aan dingen die je eigenlijk zelf al wist.

Nu is het belangrijk dat jij je voorbereidt, maar ook ik wil mij voorbereiden. Ik wil het portfolio eerst op mijn gemak helemaal doornemen en vast wat aantekeningen maken, eer ik begin met het reviewen. Het is immers van belang dat je een goed review krijgt waar je ook echt mee verder kunt komen!

Investering:
Een portfolio review is een investering die zichzelf terug verdient. Wanneer jij immers een goed portfolio hebt, zul je ook sneller klanten krijgen.
De kosten voor het portfolio review bedragen 99 Euro dit is incl. mijn voorbereidingstijd. Wanneer we samen echter langer bezig zijn dan 1,5 uur, dan worden er extra kosten in rekening gebracht à 50 euro per uur.

Bedrijfshulp

Nieuw of 2e hands? Gewoon eerlijk advies passend bij een wens en style

Koopadvireview

Het is ook mogelijk om bij je (professionele) portfolio te laten reviewen. Ik bekijk je digitale of papieren portfolio uitgebreid en geef je hierna advies. Het zou kunnen dat dat advies inhoudt dat sommige foto’s beter niet in je portfolio geplaatst kunnen worden, maar het kan ook zijn dat de volgorde of de manier waarop je je foto’s laat zien verbeterd kan worden. Bij sommige foto’s komen misschien wat bewerk tips en andere zijn misschien al helemaal perfect. Uiteraard geef ik al het advies opbouwend en is het er enkel op gericht om jou nog beter tot je recht te laten komen als fotograaf.

Wat is precies een portfolio?
Een portfolio is een overzicht van je beste werk. Je gebruikt dit om andere te overtuigen om met jou te gaan samenwerken (bijvoorbeeld een model en een visagist bij een portretshoot) of om potentiële klanten te overtuigen dat zij jou moeten kiezen als fotograaf voor hun opdracht. Ook kun je het portfolio gebruiken om enkel je werk aan andere te laten zien.

Voor wie is dit portfolio review bedoeld?
Het portfolio review is speciaal opgezet voor beginnende beroepsfotografen en enthousiaste hobby fotograaf die graag hun werk aan andere laten zien op een zo professioneel mogelijke manier.

Telefonisch of in de studio:
Het review kan bij een digitaal portfolio behalve in het leslokaal van KOM FOTOGRAFEREN ook telefonisch plaatsvinden! Op deze manier kun je ook wanneer je niet de mogelijkheid hebt om langs te komen, toch gebruik maken van het portfolio review.

Voorbereiding:
Wanneer je je portfolio wilt laten reviewen is een goede voorbereiding heel belangrijk. Kijk eerst zelf nog een keer heel kritisch naar je eigen werk. Zijn er foto’s waarvan je eigenlijk wel weet dat ze niet portfoliowaardig zijn, verwijder deze dan vast. Zijn er foto’s waar je twijfels over hebt, schrijf deze dan op, zodat we ze samen kunnen bespreken. Is de volgorde nog niet optimaal? Pas deze dan alvast aan. Met andere woorden, zorg dat je je portfolio zo geoptimaliseerd mogelijk aanlevert, zodat er geen reviewtijd verloren gaat aan dingen die je eigenlijk zelf al wist.

Nu is het belangrijk dat jij je voorbereidt, maar ook ik wil mij voorbereiden. Ik wil het portfolio eerst op mijn gemak helemaal doornemen en vast wat aantekeningen maken, eer ik begin met het reviewen. Het is immers van belang dat je een goed review krijgt waar je ook echt mee verder kunt komen!

Investering:
Een portfolio review is een investering die zichzelf terug verdient. Wanneer jij immers een goed portfolio hebt, zul je ook sneller klanten krijgen.
De kosten voor het portfolio review bedragen 99 Euro dit is incl. mijn voorbereidingstijd. Wanneer we samen echter langer bezig zijn dan 1,5 uur, dan worden er extra kosten in rekening gebracht à 50 euro per uur.

Samen tillen wij je fotografie naar een hoger niveau! Ga jij het avontuur met mij aan?

Fotografie is prachtig

PRIVÉLES INPLANNEN
De dag, het tijdstip en de duur van de les(sen) worden in overleg besloten. Geef in het formulier alvast aan wat de gewenste datum en tijdstip is.

TARIEF PRIVÉLES
De kosten voor een privéles zijn 75 euro per uur incl. btw. Een extra deelnemer meenemen is mogelijk voor 35 euro per uur.

WORKSHOP OP MAAT

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een workshop op maat? Wacht dan niet langer en stuur ons een aanvraag met jouw specifieke wensen.

Privéles fotografie

cursus fotografie

Werkwijze cursus fotografie

De privéles fotografie wordt ingericht naar jouw behoeftes. Vooraf bespreken we telefonisch de belangrijkste dingen waar je tegen aanloopt. Via email krijg je een plan van aanpak, gericht is op jouw behoeftes. We beginnen met het bekijken van de foto’s die naar jouw mening niet goed gelukt zijn, terwijl ze juist die foto’s zo belangrijk voor je zijn.

Twee lessen van 1,5 uur zijn vaak genoeg om een heel eind op weg geholpen te worden. De tijd tussen de twee lessen is idealiter twee weken, zodat je voldoende tijd hebt om al het “huiswerk” uit de eerste les uitgebreid te doen.

Na een paar maanden kan het nog slim zijn een opfrisles te nemen.

Prijs

Per les van 1,5 uur is het tarief 45 euro (incl. BTW).

Voor zakelijke lessen graag even contact opnemen voor een offerte op maat.

Benodigdheden

Om aan deze cursus deel te nemen, heb je een camera nodig met handmatige instellingen. Geef bij het eerste contact even het type camera door en ik laat direct weten of de camera geschikt is.

Daarnaast heb je wel een flinke motivatie en de nodige vrije tijd nodig om met alles wat je gaat leren direct aan de slag te gaan!

Binnenkort op vakantie of een belangrijk evenement fotograferen?

Neem dan nu DIRECT contact op. Want je zult na de cursus nog flink moeten oefenen om alles wat je geleerd hebt ook in the heat of the moment te kunnen toepassen. Wat dat betreft is fotografie net als autorijden. Je leert pas echt auto te rijden nadat je het rijbewijs hebt behaald. Wacht dus niet langer en neem direct contact op!

Meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen, via telefoon 06 16 47 56 52 of email erik@erikverheggen.nl

Privéles Fotografie

Wil jij in korte tijd grote stappen maken?

Dan is privéles fotografie misschien iets voor jou!?

Tijdens een privéles kun je rekenen op deskundige begeleiding waarbij ik 100% focus op jouw wensen en behoeften.

Een privéles is ook geheel gericht op je eigen niveau en is dus geschikt voor beginners, gevorderden en (semi) professionals

die hun fotografie willen verbeteren of bepaalde technieken willen leren.

Een privéles is te boeken voor één van twee personen.

Een privéles fotografie is te boeken voor 2 uur of voor 4 uur. 

Cursus Materiaal:

Je krijgt een hand-out die naadloos aansluit bij de theorie in de privéles.

Deze kun je na de privéles gebruiken als naslagwerk.

Wat kost privéles?

Privéles prijs per 2 uur voor 1 deelnemer: € 79, – incl. BTW

Privéles prijs per 2 uur voor 2 deelnemers: € 125, – incl. BTW

Privéles prijs per 4 uur voor 1 deelnemer: € 145, – incl. BTW

Privéles prijs per 4 uur voor 2 deelnemers: € 225, – incl. BTW

Bij privéles voor 4 uur kun je deze 4 uur ook opsplitsen in 2x 2 uur les zonder extra kosten.

Locatie:

In overleg bepalen we de locatie, dit kan zowel binnen als buiten zijn en is geheel afhankelijk van jouw wensen.

Reiskosten docent: binnen een straal van 15 km rondom Son en Breugel betaal je geen reiskosten.

Indien de reisafstand meer dan 15 km is dan betaalt u € 0,25 incl BTW per extra kilometer vv

Kosten van een locatie die gehuurd dient te worden zitten niet in de privéles prijs inbegrepen.

Deze cursus is geschikt voor een digitale spiegelreflexcamera, systeemcamera en instelbare compactcamera.

KIES VOOR EEN PRIVÉLES, EEN UITSTEKENDE MANIER OM JE ALS FOTOGRAAF VERDER TE ONTWIKKELEN
 

Beter leren fotograferen in je eigen tempo

Heb je een drukke agenda? Wil je graag in je eigen tempo les hebben? Kies dan voor een privéles fotografie in Den Haag! Je kunt kiezen uit een privéles digitale fotografie,  avondfotografie of flitsfotografie.

Special voor jou

In een privéles stem ik de lesstof helemaal af op jouw niveau en jouw wensen, zodat je grote stappen vooruit maakt. Door de individuele begeleiding tijdens de fotografieworkshop krijg je 100% aandacht. En je hebt natuurlijk ook direct de mogelijkheid om vragen te stellen. Je kan zelf aangeven welke onderdelen je belangrijk en leuk vindt.

 

Tijd en plaats

De datum voor een privéles fotografie bepalen we in overleg.
De lessen geef ik in Den Haag.

Workshopleider Rob Severijnen

Mijn naam is Rob Severijnen en ik ben fulltime fotograaf van Photoworkx. Mijn lesmethode heb ik zelf ontwikkeld en is gericht op de praktijk.

Ik heb gewerkt aan verschillende fotografie-opleidingen en daar veel ervaring opgedaan met lesgeven.

Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Prijs

Privé basisworkshop digitale fotografie Den Haag: € 150,00,  4 lessen van 2 uur
Privé avondfotografie Den Haag: € 45,- voor een workshop van 2 uur
Privé workshop flitsfotografie Den Haag: € 65,- voor een workshop van 3 uur, theorie & praktijk.  2 personen: € 85,00
Privé opfrisworkshop fotografie tijdens een stadswandeling in Den Haag:
€ 45,- voor een workshop van 2 uur
€ 65,- voor een workshop van 3 uur

Aanmelden

 
 

Cursisten zeggen:

Fotografieworkshops in 
Geplaatst door Steef op 22 nov.
Onder het genot van een kopje thee of koffie legt Rob geduldig uit de mogelijkheden die op de camera zitten. Met duidelijke en praktische tips leer je gaande weg om deze toe te passen en mooie foto’s te maken.Erg leerzaam en toepasbaar. Kort om een aanrader voor iedereen die meer uit zijn camera wil halen.

 
 

Vorige

Portfolio

Contact

Pagina

Volgende

Trouwen / Info

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Direct live contact met mij? Start de WhatsApp chat