LEER FOTOGRAFIE & BEWERKEN – Privéles foto’s bewerken

Samen editen & tweaken we aan jouw succes

Fotograaf &
Videograaf

Leer Foto’s Bewerken bij Guido Hibma:
Breng Je Beelden tot Leven!

Of je nu net begint met foto bewerken of je bestaande vaardigheden wilt verfijnen, Guido Hibma biedt privelessen die volledig zijn afgestemd op jouw persoonlijke leerbehoeften en ambities.

Privéles fotobewerken boeken?

Kom snel in contact met mij
via
WhatsApp chatbutton
.

Waarom Kiezen voor Privéles Foto Bewerken?

Ik geloof geloven dat elke foto het potentieel heeft om een meesterwerk te worden. Privélessen in foto bewerken bieden de perfecte gelegenheid om in een rustige en persoonlijke setting te leren, waarbij alle aandacht op jou en jouw leerproces gericht is. 

 

Net zoals op de achtergrondfoto, Ik heerlijk op blote voeten, bezig met de cursist en zijn gekozen onderwerp. In dit geval koos de cursist voor landschapsfotografie. Gewapend met zijn professionele Nikon DSLR en ultra groothoeklens gingen we samen het wad op. Heerlijk om alles te vertellen over composities, de juiste instellingen, welke lens te gebruiken, waarom ND-filters belangrijk zijn, en dat tot diep in het donker en de nacht.
En dat is zo mooi aan lesgeven: dat je je kennis mag en kan delen met een ander, en je gaandeweg ziet dat zijn foto’s steeds beter worden, met behoud van zijn eigen stijl. Dat is toch fantastisch!

Wat kun je Verwachten?

Persoonlijke Begeleiding
Elke les is op maat gemaakt om aan jouw specifieke wensen en doelen te voldoen. Guido neemt de tijd om je te leren kennen en begrijpt wat je wilt bereiken met je bewerkingen.
Technische Vaardigheden
Of je nu wilt leren over kleurcorrectie, retoucheren, het gebruik van lagen of geavanceerde technieken zoals compositing, Guido zorgt ervoor dat je de technische vaardigheden onder de knie krijgt die je nodig hebt om je foto’s te transformeren.
Creatieve Inspiratie
Foto bewerken gaat niet alleen over techniek, maar ook over visie en creativiteit. Guido helpt je om je eigen stijl te ontwikkelen en inspireert je om nieuwe technieken en ideeën te verkennen.
Praktische Oefeningen
Theorie is belangrijk, maar praktijk is essentieel. Tijdens de privélessen krijg je volop gelegenheid om te oefenen met je eigen foto’s en direct feedback te ontvangen, zodat je snel vooruitgang boekt.
Voor Wie Zijn Deze Lessen?
Privélessen bij Guido Hibma zijn ideaal voor:
Beginners die de basis van foto bewerken willen leren.
Gevorderden die hun bewerkingsvaardigheden willen verfijnen en nieuwe technieken willen ontdekken.
PRO’s met specifieke projecten die begeleiding nodig hebben bij het realiseren van hun visie.
Flexibele Lesuren en Locaties

BEWERKINGSVOORBEELDEN – VOOR & NA

Samen bouwen we aan jouw succes

Foto overbelicht?

Fix & verkom dit

Verkeerde witbalans?

Leer dit snel te corrigeren

Storende vlekken?

Verwijder ze snel

Foto is scheef

Zet hem recht

Foto onderbelicht?

Fix & verkom dit

shaduwen te donker

Haal meer details er uit

Highlights te donker

Geef de hilights pop

onefenheidje?

Leer retoucheren

Leer wanneer het jou uitkomt

Flexibele Lesuren en Locaties
We begrijpen dat iedereen een druk leven heeft. Daarom biedt Guido flexibele lesuren die passen bij jouw schema. Of je nu doordeweeks, ’s avonds, of in het weekend wilt leren, we vinden een tijd die jou uitkomt. Daarnaast kunnen de lessen zowel in de studio als op locatie plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeuren en leerdoelen.
 
Over Guido Hibma
Guido Hibma is een ervaren en gepassioneerde fotograaf en foto editor met jarenlange ervaring in verschillende disciplines. Zijn werk is gekenmerkt door een unieke stijl en een scherp oog voor detail. Met zijn geduldige en enthousiaste benadering weet hij elke leerling te motiveren en te inspireren.
 
Aanmelden voor Privéles bewerken
Ben je klaar om je bewerkingsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan vandaag nog aan voor privélessen bij Guido Hibma. Bezoek www.guidohibma.nl voor meer informatie en om je eerste les te boeken. Breng jouw foto’s tot leven en ontdek de eindeloze mogelijkheden van foto bewerken!
 
Bij Guido Hibma Fotografie staat jouw ontwikkeling centraal.
Samen maken we van jouw fotografiedromen werkelijkheid!
 

Privéles Boeken?

Kom snel in contact met mij
via
WhatsApp chatbutton.
PRIVELES FOTOGRAFIE
Keuze-overzicht
Privéles fotografie
Privéles bewerken

Met mijn mobiele fotostudio
kan ik op elke gewenste locatie werken,
waardoor de fotoshoot gemakkelijk
en comfortabel verloopt.

Reserveer alvast jullie datum
via de
WhatsApp chat.

Direct contact met mij? Start de WhatsApp chat