Deze pagina is in onderhoud

Deze gehele pagina is in onderhoud, en wordt helemaal geupdate.

Pagina is 25 April ’24 klaar

Bedrijfsvideo’s

Geef je bedrijf een extra draai mee

“Met oprechte enthousiasme kijk ik ernaar uit om samen met jullie te werken aan het creëren van een bedrijfsvideo die niet alleen indrukwekkend is, maar ook de essentie van ons bedrijf op een boeiende manier weergeeft.

We streven ernaar om een bedrijfsvideo te produceren die niet alleen informatief is, maar ook inspirerend en overtuigend. Samen zullen we de unieke kenmerken en kernwaarden van ons bedrijf tot leven brengen, waardoor potentiële klanten en partners een dieper inzicht krijgen in wie we zijn en wat we bieden.

Daarnaast is het van cruciaal belang om onze organisatie als aantrekkelijke werkgever te profileren. Daarom zullen we een pakkende en dynamische pitch ontwikkelen die potentiële werknemers aanspreekt en inspireert om zich bij ons team aan te sluiten. Deze pitch zal niet alleen onze bedrijfscultuur en groeimogelijkheden belichten, maar ook de unieke kansen benadrukken die werken bij ons bedrijf met zich meebrengt.

Verder zullen we onze producten en diensten krachtig presenteren met behulp van een korte, maar impactvolle reclamevideo. Deze video zal de voordelen en kenmerken van onze producten op een overtuigende manier in de schijnwerpers zetten, waardoor potentiële klanten worden aangetrokken en aangemoedigd om actie te ondernemen.

Kortom, ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking zal resulteren in hoogwaardige videocontent die de aandacht trekt, inspireert en overtuigt, zowel intern als extern.”

Boek een videoshoot makkelijk en snel
via de WhatsApp chat.

Bedrijfsvideo’s

“Bedrijfsvideografie biedt een scala aan opties,
van showreels die de veelzijdigheid van projecten laten zien
tot wervingsvideo’s die de bedrijfscultuur in de schijnwerpers zetten.”

 Bedrijfsfilm

De klassieker onder de bedrijfsvideo’s, een bedrijfsfilm, lijkt qua benaming sterk op een bedrijfsvideo, maar hanteert in de praktijk een iets andere benadering. Een bedrijfsfilm is een specifieke videoproductie die een algemeen beeld schetst van een bedrijf en diens dienstverlening.

Deze film begint vaak met een introductie door de CEO, gevolgd door bijdragen van andere collega’s. Daarnaast worden beelden getoond van het kantoor en eventuele projectlocaties. De bedrijfsfilm heeft als doel om in slechts enkele minuten een volledig beeld te geven van het gehele bedrijf, bij voorkeur vanaf de oprichting tot het heden. Hierbij ligt de nadruk op het overbrengen van de bedrijfscultuur en kernwaarden.

Het onderscheid tussen een bedrijfsfilm en een promotiefilm of productvideo ligt in het feit dat een bedrijfsfilm niet specifiek gericht is op het promoten van één dienst of product, maar op het presenteren van het bedrijf als geheel.

Een bedrijfsvideo is misschien de meest algemene benaming voor een zakelijke video en staat voor alle bedrijfsgerelateerde video’s die voor marketing en communicatie doeleinden kunnen worden gebruikt. Voor B2B en B2C. Maar ook voor externe en interne communicatie. Alle videotypes die we hieronder omschrijven kunnen in feite de vorm aannemen van een bedrijfsvideo.

 Showreal

Nee beslit geen draaiend rad

Een showreel video is een bedrijfsfilm waarin het draait om het laten zien van een verzameling videofragmenten uit diverse bedrijfsprojecten, of van diverse producten. Deze bedrijfsfilm leunt sterk op het laten zien van mooie visuals en een goede edit op muziek. En in mindere mate op een hele rits aan uitleg en dialoog. Het is een video die op het gevoel van de kijker moet inspelen.

VIDEO INTERVIEW

Een interviewvideo is een krachtig instrument om diepgaande inzichten te delen, persoonlijke verhalen te vertellen en expertise te tonen. Door middel van interviews kunnen bedrijven, organisaties en individuen hun boodschap op een authentieke en menselijke manier overbrengen.

Deze video’s bieden niet alleen waardevolle informatie aan het publiek, maar kunnen ook dienen als effectieve marketing- en brandingtools. Door het delen van ervaringen, meningen en kennis kunnen interviewvideo’s een band opbouwen met het publiek en vertrouwen opbouwen. Kortom, interviewvideo’s zijn essentieel voor het delen van verhalen, het overbrengen van expertise en het versterken van verbindingen met het publiek.

Je kan een intervieuw doen over de history van het bedrijf gesproken door de CEO of de werkzaamheden van een collega uitlichten.
 Of kies net zoals de Bregebouwers voor een klantcase / video testemonial en laat je klant vertellen hoe goed jij bevallen bent. zoals je kan zien aan de drie voorbeeld video’s die in lijn en style met elkaar zijn.

Website Videoheaders

Het gebruik van video op je website, vooral als achtergrond in de header, biedt verschillende voordelen die de algehele gebruikerservaring verbeteren en de effectiviteit van je website verhogen.

Ten eerste trekt video onmiddellijk de aandacht van de bezoekers. Mensen worden van nature aangetrokken tot bewegende beelden, wat resulteert in een hogere betrokkenheid en een langere verblijfsduur op de website. Dit stelt je in staat om direct een sterke eerste indruk te maken en de interesse van bezoekers vast te houden.

Bovendien kan video complexe boodschappen en informatie op een eenvoudige en boeiende manier overbrengen. In plaats van lange stukken tekst te moeten lezen, kunnen bezoekers met een video snel en gemakkelijk de belangrijkste informatie absorberen. Dit verhoogt de kans dat bezoekers de gewenste actie ondernemen, zoals het invullen van een formulier of het maken van een aankoop. Een ander voordeel is dat video’s je merkpersoonlijkheid en -verhaal kunnen versterken. Door middel van beelden, geluid en verhaalvertelling kun je de emoties van je merk overbrengen en een sterkere band opbouwen met je doelgroep. Dit kan leiden tot meer vertrouwen en loyaliteit bij je bezoekers, wat uiteindelijk resulteert in een hogere conversie. Bovendien kan het gebruik van video in de header van je website je helpen om je onderscheidend vermogen te vergroten en een memorabele indruk achter te laten. Een goed gekozen video kan de kernwaarden van je merk communiceren en je onderscheiden van je concurrenten.

Kortom, het integreren van video op je website, vooral in de header, kan een krachtige manier zijn om de aandacht te trekken, informatie over te brengen, je merkidentiteit te versterken en de gebruikerservaring te verbeteren.

Recruitment video

Een recruitment video is een essentieel instrument voor moderne werving.

Het biedt een unieke kans om potentiële kandidaten een kijkje achter de schermen te geven en de bedrijfscultuur en -waarden te laten zien. Door middel van boeiende verhalen, beelden van de werkomgeving en interviews met medewerkers kan een recruitment video potentiële kandidaten aanspreken en overtuigen om voor uw organisatie te kiezen. Het stelt u in staat om uw werkplek en bedrijfscultuur te presenteren op een manier die niet mogelijk is via traditionele wervingskanalen, waardoor u zich kunt onderscheiden en talent kunt aantrekken dat goed past bij uw organisatie.

Korte social media video’s

Het gebruik van professionele social media video’s biedt diverse voordelen voor individuen, merken en bedrijven die hun aanwezigheid op sociale mediaplatforms willen versterken.

Ten eerste zijn video’s een krachtig middel om de aandacht van het publiek te trekken, wat leidt tot hogere betrokkenheid en een grotere kans dat je boodschap opvalt te midden van de concurrentie.

Daarnaast stellen video’s je in staat om complexe informatie op een beknopte en boeiende manier over te brengen, waardoor je effectief kunt communiceren en je publiek kunt betrekken.

Verder kunnen social media video’s je merkpersoonlijkheid en -verhaal versterken, wat kan resulteren in een grotere merkloyaliteit en een positievere perceptie bij je doelgroep.

Bovendien hebben video’s het potentieel om viraal te gaan en een breder publiek te bereiken, wat de zichtbaarheid van je merk vergroot en het bereik van je boodschap uitbreidt.

Tot slot helpen professionele social media video’s je om je te onderscheiden van concurrenten door te laten zien dat je toegewijd bent aan kwaliteit en professionaliteit, wat vertrouwen opbouwt bij je publiek.

Kortom, professionele social media video’s bieden voordelen zoals vergrote zichtbaarheid, hogere betrokkenheid, versterking van merkimago en differentiatie van concurrenten, wat resulteert in langdurige voordelen voor individuen, merken en bedrijven.

Vertalen van gedachten naar beelden

The SD-kaart is the video limit

Kom in contact

Met mij

Te boeken voor alle vormen van familiefotografie, persfotografie, bedrijfsfotografie en trouwreportages door heel Nederland. 

Laat je eigen verhaal in beeld brengen door mij. 
Makkelijk en snel via WhatsApp chat.

Binnen 8 uur reactie.

06- 222 13 430

info@guidohibma.nl

BTW nr: NL001451754B90
KvK: 58833579

Contact via de E-mail

Binnen 48 uur reactie.


    Direct contact met mij? Start de WhatsApp chat