Een Prachtig Project bij Zorgboerderij Kloosterhoeve: Een Vloer en Behangfoto om Trots op te Zijn

Weer een prachtig eindresultaat mogen fotograferen bij Zorgboerderij Kloosterhoeve! Dit project was een bijzondere ervaring, waarin ik de kans kreeg om samen te werken met getalenteerde vakmensen en de unieke sfeer van de boerderij vast te leggen.

 

Groots Project bij Zorgboerderij Kloosterhoeve: Vloer en Behangfoto om Trots op te Zijn

had ik het voorrecht een prachtig project vast te leggen bij Zorgboerderij Kloosterhoeve, waar vakmanschap en de unieke sfeer van de boerderij samensmolten tot een schitterend eindresultaat.

De Nieuwe Kunststofvloer van Kunststofvloeren Friesland

Het hoogtepunt van dit project was de installatie van een meesterlijke kunststofvloer door Kunststofvloeren Friesland. De vloer, zorgvuldig gelegd met oog voor duurzaamheid en stijl, harmonieert perfect met de rustieke omgeving van de zorgboerderij. Naast zijn praktische en onderhoudsvriendelijke eigenschappen voegt de vloer een moderne touch toe zonder afbreuk te doen aan de authentieke charme van de boerderij.

De Grootste Behangfoto Ooit

Een ander hoogtepunt was mijn grootste behangfoto tot nu toe. Ik koos ervoor om de majestueuze koeien, grazend in het open veld naast de boerderij, vast te leggen. Deze dieren symboliseren het landelijke leven en vormden het perfecte onderwerp voor een grootschalige foto.

Het proces om deze behangfoto te creëren was uitdagend en belonend. Ik wilde de koeien vastleggen in hun natuurlijke omgeving, waarbij ik de weidsheid en serene sfeer van het platteland wilde overbrengen. Het resultaat is een indrukwekkende muurvullende afbeelding die de rust en schoonheid van het boerenleven tot in detail weergeeft.

Het Verbluffende Eindresultaat

Het eindresultaat spreekt boekdelen. De nieuwe kunststofvloer en de gigantische behangfoto vormen samen een harmonieuze en inspirerende omgeving voor de bewoners en bezoekers van Zorgboerderij Kloosterhoeve. Terwijl de vloer een stevige basis biedt, maakt de behangfoto een krachtig visueel statement dat de ruimte tot leven brengt. De levensgrote koeien lijken bijna de kamer binnen te stappen, wat de ruimte een unieke en indrukwekkende uitstraling geeft.

Dit project bij Zorgboerderij Kloosterhoeve was een eer om vast te leggen en zal ongetwijfeld nog lang als inspiratiebron dienen.

Wat een eer en genoegen om te delen dat Auto Synyco heeft gekozen voor een mega grote foto behang print op hun kantoor in Franeker, gemaakt met mijn vertrouwde Sony A7R II! Deze keuze onderstreept niet alleen hun streven naar visuele impact en stijl, maar ook het vertrouwen in mijn fotografie. De krachtige details en de helderheid van de A7R II hebben bijgedragen aan een verbluffend resultaat dat de ruimte echt tot leven brengt. Het is fantastisch om te zien hoe mijn werk een inspirerende rol speelt in hun werkomgeving. Dank aan Auto Synyco voor deze geweldige samenwerking en de kans om mijn passie voor fotografie op zo’n prominente manier te delen!

Terugkeren naar het blogoverzicht?
Klik op de gele knop.

BLOG OVERZICHT