Het Ontstaan van Brêgebouwers: Een Naadloze Oplossing voor Uw Mediabehoeften

Na tien jaar als zelfstandig fotograaf te hebben gewerkt, deed zich een prachtige kans voor. Door mijn vele samenwerkingen met verschillende mediabureaus merkte ik vaak dat de communicatie tijdens en na fotoshoots via veel verschillende kanalen verliep. Er zaten gewoon te veel schakels tussen. Klanten moesten contact opnemen met een mediabureau voor hun website, waarna ze talloze processen en gesprekken met verschillende mensen moesten doorlopen. Dit maakte de processen onnodig lang en gecompliceerd. Vaak moesten klanten er zelf bovenop zitten, terwijl ze juist ontzorgd wilden worden omdat het runnen van een bedrijf al druk genoeg is. Ze kwamen bij een mediabureau om het werk uit te besteden en verwachtten een soepel en stressvrij proces.

 

Een ander probleem waar ik vaak tegenaan liep, was het gebrek aan efficiënte planning. Regelmatig kreeg ik contact met klanten die al weken op een fotograaf hadden gewacht, waardoor de webdesigner niet verder kon. Dit terwijl mij verteld werd dat we net aan het traject waren begonnen. Ik ben van mening dat zodra er contact is geweest, de shoot binnen een à twee weken moet plaatsvinden. Zo kunnen alle betrokken partijen snel en efficiënt starten omdat er al beeldmateriaal beschikbaar is. Beeldmateriaal is immers vaak bepalend voor de look and feel van een website.

Om deze problemen op te lossen en een gestroomlijnde ervaring te bieden, ben ik eind 2022 een samenwerking aangegaan met drie andere professionals. Samen besloten we om een bedrijf op te richten dat een naadloze en efficiënte dienstverlening biedt.

De naam voor ons bedrijf was snel gevonden: Brêgebouwers. Vanaf 1 januari 2023 gaan we officieel van start onder deze naam. Ons doel is om het proces voor onze klanten te vereenvoudigen en te versnellen, zodat ze zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: hun onderneming.

Met Brêgebouwers streven we naar een directe en effectieve aanpak. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde diensten, van fotografie tot webdesign, naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor kunnen onze klanten rekenen op een soepele en stressvrije ervaring. We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak niet alleen tijd bespaart, maar ook de kwaliteit en consistentie van het eindproduct verbetert.

We kijken ernaar uit om u te helpen met uw mediabehoeften en samen te werken aan het creëren van prachtige, functionele en gebruiksvriendelijke websites die uw merk versterken.

BLOG UPDATE
16 Januari 2023

Bregebouwers is live

Nieuw! Brêgebouwers Webdesign, hier krijg je niet 1 specialist, maar een heel team.
Samen bundelen ze hun krachten om tot het maximale resultaat te komen. Ze maken van jouw website een perfecte brug tussen jouw bedrijf en je klanten. Dat is wat resultaat oplevert…

 

Dag in dag uit. Groeien met je bedrijf gaat niet vanzelf. Een website is daarbij hét belangrijkste hulpmiddel. Toch is bij veel bedrijven hun website slechts een digitaal visitekaartje.
Simpelweg omdat er niet goed genoeg over nagedacht is. Dat details niet kloppen en niemand de site weet te vinden. En die website jouw bedrijf geen enkel resultaat oplevert.
Wil jij doorlopend leads, aanvragen of verkopen uit je nieuwe website? Neem dan direct contact op met Brêgebouwers en ontdek hoe we dat voor jouw bedrijf doen.
📞 085 760 544 3
✉️ contact@bregebouwers.nl

 

 

Terugkeren naar het blogoverzicht?
Klik op de gele knop.

BLOG OVERZICHT