Expositie 12 Werken uit de gemeente Waadhoeke

Guido Hibma, een gerenommeerde beroepsfotograaf, heeft in de afgelopen tien jaar een uitgebreide digitale beeldbank opgebouwd voor al zijn klanten in de regio. Het selecteren van slechts 12 werken uit deze immense collectie was een uitdagende taak. Deze zorgvuldig gekozen werken zijn nu te bewonderen in de Bibliotheek Franeker, waar ze een prominente plaats innemen op de 12 pilaren van het midden gangpad. De werken die tegenover elkaar hangen, vormen samen een paar, wat een interessante dynamiek creëert.

Informatie over de Werken

Voor meer informatie over de getoonde werken kunt u de QR-code op het informatiebord scannen met de camera-app van uw telefoon. Deze QR-code brengt u direct naar de expositiepagina op de website van Guido Hibma.

Aanschaf van de Werken (Alles was binnen 2 weken verkocht)

De tentoongestelde werken zijn ook te koop. Er is gekozen voor een passend formaat van 30×40 cm, voorzien van een mooie baklijst, zodat de werken echt tot hun recht komen. Dit formaat is specifiek gekozen om de werken laagdrempelig aan te bieden. Voor een schappelijke prijs kunt u een prachtig werk uit uw eigen regio in huis halen.

Aanpassingen en Alternatieven

Bent u geïnteresseerd in een werk, maar wilt u liever een groter formaat of een ander type fotoproduct? Of misschien bent u op zoek naar een andere foto uit de beeldbank of regio? Neem dan contact op met de fotograaf via de WhatsApp-chatbutton op zijn website: www.guidohibma.nl.

Expositielocatie

Bibliotheek Franeker
Sint Martiniplatsoen 41
8802 LK Franeker

Openingstijden: (Inmiddels is de Expo gesloten)

  • Maandag: 13:00 – 17:30
  • Dinsdag – Vrijdag: 10:00 – 17:30
  • Zaterdag: 10:00 – 15:00

Kom langs en laat u inspireren door de prachtige werken van Guido Hibma, die de schoonheid van de regio op unieke wijze vastlegt.

Terugkeren naar het blogoverzicht?
Klik op de gele knop.

BLOG OVERZICHT