Canon 5D Mark II: The King of Full-Frame

Een Nieuw Tijdperk: Mijn Upgrade naar de Canon 5D Mark II en de 70-200mm f/2.8L II

Na maanden van voorbereiding en passie voor fotografie is het eindelijk zover.

Als fotograaf is er niets bevredigender dan te zien hoe je bedrijf groeit en bloeit. Met elke nieuwe klant en elke geslaagde fotoshoot voelde ik mijn passie voor fotografie groeien, evenals mijn verlangen naar betere uitrusting. Toen wist ik dat het tijd was voor een grote upgrade.

Ik herinner me nog de opwinding toen ik mijn vertrouwde Canon EOS 50D inruilde voor niet één, maar twee Canon 5D Mark II-camera’s. Het was alsof ik een nieuwe fase van mijn fotografische reis betrad, klaar om de wereld met nieuwe ogen te zien. De mogelijkheden leken eindeloos en ik kon niet wachten om mijn nieuwe uitrusting in actie te zien.

Maar het bleef niet bij de camera’s alleen. Als kers op de taart besloot ik al snel om de Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM-lens aan te schaffen. Deze lens stond al lang op mijn verlanglijstje vanwege zijn ongeëvenaarde prestaties en veelzijdigheid. Het was de perfecte aanvulling op mijn nieuwe camera’s en stelde me in staat om mijn creativiteit nog verder te verkennen.

Op deze foto uit die tijd zie je mij, stralend van trots, met mijn nieuwe aanwinsten. Het voelde als een mijlpaal, een moment waarop ik besefte hoe ver ik was gekomen en hoeveel ik had bereikt. Maar bovenal was het een moment van opwinding en anticipatie, wetende dat ik nu de tools in handen had om mijn fotografie naar nieuwe hoogten te tillen.

Met mijn Canon 5D Mark II-camera’s en de Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II-lens, en twee weken later nog de Canon 1Ds Mark III, voelde ik me onverslaanbaar. Elke nieuwe opdracht bracht een nieuwe uitdaging met zich mee, maar ik wist dat ik er klaar voor was. En terwijl ik terugkijk op die tijd, realiseer ik me dat het niet alleen ging om de uitrusting, maar om de reis zelf – en ik was klaar voor elk moment dat zou komen.

Terugkeren naar het blogoverzicht?
Klik op de gele knop.

BLOG OVERZICHT