Brêgebouwers 

Portfolio

Een kleine greep beelden uit onze recente projecten.

Als fotograaf van de bregebouwers heb ik de eer om samen met de klanten de mooiste beelden te maken. Beelden die perfect aansluiten bij het maken van de door ons nieuwe website.

Kijk hoe ik een advocaat krachtig portretteer in de stad voor het gerechtsgebouw maar ook op zijn kantoor.

Neem een kijkje hoe de leukste loodgieter van Haarlem zijn werkzaamheden uitvoert.

Altijd het perfecte beeld wat echt past bij jouen je bedrijf.

Alvast een vraag aan deze bregebouwers?

Kom in contact met mij via de WhatsApp chat.

Professionele

Brêgebouwers
Fotografie

Client case / Nieuwe website

Strafrecht Advocaat MR Paul Logemann

Klik hier om de website te bekijken

Advocatenkantoor Logemann, gevestigd in Leeuwarden, is een betrouwbaar en gerenommeerd kantoor met bijzondere expertise op het gebied van strafrecht.
De drijvende kracht achter het kantoor is de heer Logemann, een ervaren strafrechtadvocaat die zijn cliënten op professionele en gepassioneerde wijze bijstaat. Mr. Logemann zorgt ervoor dat de rechten van verdachten op elk moment worden beschermd en gewaarborgd, en biedt professionele juridische bijstand in verschillende stadia van het strafproces. Het maakt hiervoor niet uit of u in Leeuwarden of een andere stad woont. Hij reist het hele land door om verdachten bij te staan. Dagvaarding ontvangen? Neem dan snel contact op. Wanneer u de dagvaarding naar ons toe stuurt gaan we zelfs direct voor u aan de slag.

Fotografie style: Natuurlijk met professionele belichting

Client case / Nieuwe website

Spoedservice Duurzaam Verwarmen Haarlem

Klik hier om de website te bekijken

Een verstopte afvoer, lekkage van een leiding, storing aan uw CV installatie of het verleggen van leidingen voor uw nieuwe keuken of badkamer. Zomaar een aantal klussen die Spoedservice Duurzaam Verwarmen op dagelijkse basis uitvoert. Als installatiebedrijf richten we ons hoofdzakelijk op loodgieterswerkzaamheden, ontstoppingen, lekdetectie en alles wat met uw CV installatie te maken heeft.

Fotografie style: Natuurlijk met professionele belichting

Client case / Nieuwe website

Flotidak Dakdekkers

Klik hier om de website te bekijken

Flotidak is een dakdekkersbedrijf in Friesland met jarenlange ervaring. Gespecialiseerd in vervangen en aanleggen van bitumineuze dakbedekkingen, kunststof dakbedekkingen en zinkwerk. Maar ook voor klein timmerwerk kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen niet alleen uw complete dakbedekking, maar we doen meer voor u. Heeft u bijvoorbeeld veel bladeren op uw dak, waardoor afvoeren verstopt raken of heeft u een plat dak waarvan het dakbeschot deels verrot is? Denkt u na over zonnepanelen of een groendak? In al deze gevallen helpen wij u graag. Het is ook mogelijk om bij ons een meerjarig onderhoudscontract voor uw dak af te sluiten. Daarmee voorkomt u lekkages en dure problemen door achterstallig onderhoud. Neem snel contact op en ontdek uw mogelijkheden.

Fotografie style: Natuurlijk met warme zomerse tinten

Client case / Nieuwe website

Energietechniek Friesland (ET-F)

Klik hier om de website te bekijken

Zoek je een betrouwbare partner voor het verduurzamen van je woning of bedrijf in Friesland? Bij ET-F, voorheen Elektrotechniek Franeker, ben je aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in Sexbierum bieden we je een breed scala aan duurzame oplossingen. Of je nu infraroodverwarming, airco’s, elektrische installaties, energieopslag of groepenkasten nodig hebt, wij regelen het voor je – inclusief onderhoud. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, staan we voor kwaliteit, persoonlijk contact en deskundig advies. Klaar voor de volgende stap in verduurzaming? Neem nu contact op of vraag direct een offerte aan.

Fotografie style: Natuurlijk (echt zoals het is)

Professionele

Brêgebouwers
Drone Fotografie

Client case / Nieuwe website

Energietechniek Friesland (ET-F)

In deze video kan je realtime meekijken via mijn dronecontroller tijdens een fotoklus voor een klant van mij.
Het bedrijf heeft zonnepanelen geplaatst op dit ouwe pand in Harlingen en wilde er graag mooie foto’s van hebben  voor op hun website. 
Als je goed kijkt zie je ook hoe ik de beelden bewerk. Mezelf even uit het shot wegpoetsen. Maar vooral veel vogelpoep van de dakpannen poetsen, want ja dat is niet echt fris op de foto.

Real-time screenrecording

Brêgebouwers navigatie

Webdesign

Portfolio

TEAM

Complete websites die zorgen voor méér omzet

Dat wil jij toch ook?

Kom snel in contact met mij
via
WhatsApp chatbutton
.

Direct contact met mij? Start de WhatsApp chat