Persbericht : Dronebeelden

Beste vrienden en gewaardeerde klanten,

Ik hoop dat dit bericht jullie in goede gezondheid bereikt. Het is een opwindende tijd voor Guido Hibma Fotografie! Als gepassioneerd fotograaf heb ik de afgelopen jaren mijn vak tot in de puntjes geleerd en verfijnd. Het vastleggen van bijzondere momenten, het vangen van emoties en het vertellen van verhalen door middel van mijn foto’s is altijd mijn grootste vreugde geweest.

Vandaag deel ik met trots een nieuwe mijlpaal in mijn creatieve reis: ik heb recent mijn officiële drone papieren A1, A2 en A3 behaald! Dit betekent dat ik nu een wereld van mogelijkheden kan verkennen met adembenemende dronebeelden. Met mijn uitgebreide arsenaal aan camera’s en lenzen, die ik door en door ken, kijk ik er naar uit om mijn creatieve visie uit te breiden en nieuwe perspectieven vanuit de lucht vast te leggen.

Met de toevoeging van dronefotografie en -videografie aan mijn repertoire kan ik nu een nog breder scala aan services aanbieden. Van het vastleggen van unieke composities tot het verkennen van adembenemende landschappen, ik sta te popelen om mijn klanten een allesomvattende visuele ervaring te bieden.

Het is een natuurlijke evolutie van mijn werk als fotograaf en ik ben enthousiast om deze nieuwe dimensie toe te voegen aan mijn diensten. Ik wil jullie bedanken voor de voortdurende steun en ik kijk er naar uit om samen nieuwe hoogten te bereiken!

Met vriendelijke groet,

Guido Hibma

Persbericht : Videografie

Beste vrienden en gewaardeerde klanten,

Ik schrijf jullie met opwinding en dankbaarheid. Guido Hibma Fotografie staat voor een belangrijk keerpunt in mijn artistieke reis. Als toegewijd fotograaf heb ik mijn ambacht door de jaren heen verfijnd en ben ik altijd gepassioneerd geweest over het vastleggen van bijzondere momenten en emoties met mijn camera.

Vandaag wil ik met jullie delen dat ik een nieuw hoofdstuk ben begonnen door me te verdiepen in videografie. Hoewel mijn expertise in fotografie solide is, biedt videografie mij een geheel nieuwe manier om verhalen te vertellen. Het is een kans om mijn creatieve grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te verwerven en mezelf opnieuw uit te dagen.

Van het begrijpen van de technische aspecten tot het creëren van visueel rijke verhalen met bewegend beeld en geluid, elke stap in dit proces brengt me een nieuw gevoel van verwondering en enthousiasme. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe vaardigheden te delen en samen met jullie nieuwe hoogten te bereiken.

Ik ben dankbaar voor jullie voortdurende steun en kijk er naar uit om deze spannende reis met jullie te delen!

Met vriendelijke groet,

Guido Hibma

 

Gevangen in coronatijd!
—————————————
Ik zag dit krachtig beeld al helemaal visueel voor me tijdens de 1e lockdown. Maar ik kon maar niet de geschikte plek vinden. Gisteren vond ik echter de perfecte locatie bij Zandvoort Strand om dit gevoel van gevangen?, in de greep van? uit te beelden.
Sony Nederland – Sony a7III – Zeis 24-70mm
1/5000 @ F4,0 iso 500 op 60mm
HI-Speed sync Flash
DELEN MAG

Beste vrienden, klanten en partners,

Met trots en dankbaarheid kondigen we aan dat Guido Hibma Fotografie dit jaar haar 10-jarig jubileum viert. Het is een mijlpaal die niet alleen onze toewijding aan kunst en vakmanschap weerspiegelt, maar ook onze voortdurende evolutie en groei als bedrijf.

Wat begon als een persoonlijke passie voor het vastleggen van bijzondere momenten en het vertellen van verhalen door middel van fotografie, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een rijke geschiedenis van creativiteit en innovatie. Gedurende het afgelopen decennium hebben we samen met onze gewaardeerde klanten en partners talloze onvergetelijke herinneringen vastgelegd, van intieme bruiloften tot grootschalige evenementen en alles daartussenin.

Als ondernemer heb ik altijd gestreefd naar vooruitgang en modernisering. Naast het verfijnen van mijn artistieke vaardigheden, heb ik ook geïnvesteerd in de modernisering van onze bedrijfsvoering. Van geavanceerde boekhoudsystemen die ons helpen bij het beheren van onze financiën tot state-of-the-art fotografieapparatuur die ons in staat stelt om keer op keer uitstekende resultaten te leveren, elke stap in onze groei is gedreven door de ambitie om te blijven verbeteren en innoveren.

Onze reis zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van onze trouwe klanten en de toewijding van ons team. Samen hebben we niet alleen herinneringen vastgelegd, maar ook een gemeenschap opgebouwd die gedreven wordt door een gedeelde liefde voor creativiteit en visuele verhalen.

Terwijl we terugkijken op de afgelopen 10 jaar vol hoogtepunten en uitdagingen, kijken we ook vol enthousiasme naar de toekomst. We blijven ons inzetten om uitzonderlijke diensten te leveren, nieuwe technologieën te omarmen en onze passie voor fotografie te delen met de wereld.

Namens het hele team van Guido Hibma Fotografie wil ik onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die ons heeft gesteund en aangemoedigd tijdens deze onvergetelijke reis. We kijken er naar uit om nog vele jaren met jullie samen te werken en meer bijzondere momenten vast te leggen.

Met vriendelijke groet,

Guido Hibma

 

Blognotitie: 28 augustus 2013

Trouwfotografie

Van Toeval tot Passie: Mijn Onverwachte Reis in de Trouwfotografie

Soms brengt het leven ons op verrassende paden, en voor mij was dat pad de wereld van trouwfotografie. Het begon allemaal bij stom toeval – een onverwachte wending die mijn leven voorgoed zou veranderen.

Het was een normale dag, totdat ik een telefoontje kreeg van een wanhopige bruid. De fotograaf die ze oorspronkelijk had geboekt voor hun trouwdag was last-minute verhinderd, en ze zaten met de handen in het haar. Met slechts een paar dagen voor hun grote dag hadden ze dringend een vervanger nodig.

Zonder aarzelen nam ik de telefoon op en verzekerde hen dat ik beschikbaar was om te helpen. De volgende dag bevond ik me op een boot naar Ameland, klaar om het avontuur aan te gaan.

Hoewel ik aanvankelijk nerveus was – trouwfotografie was immers nieuw terrein voor mij – voelde ik ook een opwinding en adrenaline die ik nog nooit eerder had ervaren. Het idee om de mooiste momenten van iemands leven vast te leggen, bracht een vonk van inspiratie en enthousiasme teweeg die me voortdreef.

Op de dag van de bruiloft, omringd door de prachtige kustlandschappen van Ameland, kwam alles samen. Ik voelde me als een vlieg op de muur, vastleggend terwijl geliefden elkaar het jawoord gaven, emoties hoog opliepen en herinneringen werden gecreëerd die een leven lang zouden meegaan.

Het was een uitdaging, maar ook een ongelooflijk bevredigende ervaring. Het zien van de stralende glimlachen op de gezichten van het bruidspaar toen ze hun foto’s zagen, was onbetaalbaar. Vanaf dat moment wist ik dat trouwfotografie mijn roeping was geworden.

Sinds die dag heb ik talloze bruiloften mogen vastleggen, elk met hun eigen unieke verhaal en magie. En hoewel het allemaal begon bij stom toeval, ben ik dankbaar voor de wending van het lot die me heeft geleid naar mijn passie en doel in het leven.

Terugkeren naar het blogoverzicht?
Klik op de gele knop.

BLOG OVERZICHT