Professionele Trouwfotografie

♡♡ Met lekker veel lol en echte emoties ♡♡

Welkom aanstaand bruidspaar
OP MIJN WEBSITE

Ik ben Guido

 Professioneel trouwfotograaf

Op deze pagina kunnen jullie alles lezen over mijn werkwijze.
Of bekijk direct  mijn portfolio
 
 

 

FAQ nummer 1; Ben je zelf ook getrouwd?
''JA, zeker!''

Zelf ben ik ook getrouwd met mijn prachtige en liefdevolle Nathalie in 2013. We wonen inmiddels in een leuk huis op een leuke plek samen met onze leuke, knappe en stoere kinderen. We hebben twee meiden en een zoon.

Bruidsparen vinden het vaak prettig om te horen dat ik zelf ook getrouwd ben. Daardoor weet ik hoe het voelt om zelf voor de camera te staan en kan ik mij dus heel goed inleven in jullie gevoel tijdens jullie gehele dag.

Willen jullie meer weten over mij? KLIK HIER

Waarom een professionele TROUWFOTOGRAAF?

 

De trouwdag is een bijzondere dag in jullie leven samen. Daarom is het zeker aan te raden dat de foto’s, als blijvende herinnering aan deze dag, door een professionele fotograaf worden vastgelegd. Ik als fotograaf weet als geen ander hoe ik de mooiste momenten kan vastleggen voor jullie.

 

Een leuke klik tussen

bruidspaar en de fotograaf?

 

Een leuke klik is voor mij heel belangrijk. Samen een leuke klik hebben heeft als voordeel. Dat je er op vertrouwen dat jullie echt helemaal jullie zelf zullen zijn met lekker veel lol tijdens de fotomomenten op jullie grote dag. Met een goede klik kan je ook echt vollop je emoties tonen. Je vergeet bijna dat de camera in de buurt is. Ik meng me met jullie familie en vrienden en leg de moment vast zonder dat je het door hebt.  Zo kan ik voor jullie de mooiste en meest liefdevolle trouwfoto’s ooit te schieten met lekker veel lol en echte emoties en heel belangerijk echte foto’s met een WOW factor!

 

Paar voordelen van een trouwfotograaf?

 

* Als professionele trouwfotograaf en cameragek werk en inversteer ik in de nieuwste foto- en flits apparatuur. Zo werk ik tijdens een trouwdag met natuurlijk licht, studio flitslicht en rapportageflitsers.

Ik maak gebruik van 3 professionele full-frame mirrorless Sony camera’s in combinatie met de beste G en G-Master objectieven. (mocht er overwacht tijdens jullie dag een camera of twee sneuvelen kan de show altijd doorgaan, wel zo’n fijn gevoel.) Meerdere geheugenkaart verspreid over 3 camera’s.

Ontzetten veel ervaring in trouwrepportages en overwachte moment vastleggen. Goede backup van de foto’s na de dag etc.

 

Kortom: Het is dus helemaal zo gek nog niet om te inversteren in een professionle fotograaf. Zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie mooiste dag samen.

*Ik maak gebruik van veel verschillende objectieven. Zodat ik op alles voorbereid ben tijdens jullie dag. Van extreem groothoek tot megazoom en macro.

 

flitsers, batterijen, geheugenkaartjes et cetera. Stel dat er iets mis gaat met één van die onderdelen, dan kan hij gewoon door blijven gaan met foto’s maken met behulp van zijn reserve onderdelen.

Willen jullie alvast weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum?

Contactformulier

+31 6 222 13 430   |   info@guidohibma.nl

Het eerste belletje,

whatsappje of e-mailcontact

 

Vanaf het moment dat jullie besluiten de telefoon op te pakken om mij te bellen of te mailen. Dan kunnen jullie gelijk mijn beschikbaarheid controleren en een kennismakingsgesprek plannen.

Het kan ook voorkomen dat ik niet bereikbaar ben omdat ik afwezig ben (Vader van 3 kids, dus altijd volop leven en drukte in de brouwerij). Hoe dan ook, jullie krijgen altijd een belletje of email met reactie terug binnen 24 uur (Over het algemeen al binnen enkele uren, mocht je binnen 24 uur geen mail retour door bijvoorbeeld een e-mail storing bel me dan of stuur en appje.

 
INFO@GUIDOHIBMA.nl

+31 6 222 13 430

Mijn bedrijf is gevestigd in Franeker (Friesland), mijn werkterrein is door heel Nederland. Buitenland is ook geen probleem, ik ga graag met jullie mee.

Kennismaking

 

Voor een persoonlijke kennismaking en vrijblijvend gesprek kom ik graag bij jullie thuis langs. Na het initiële contact hebben we samen een afspraak gepland voor het kennismakingsgesprek.

 

Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om elkaar al een klein beetje te leren kennen. We bespreken jullie stijl, jullie visie en wat jullie wensen zijn voor een geslaagde dag.

 

Met mijn ruime ervaring in het vastleggen van tal van huwelijksfeesten kan ik jullie adviseren in de ”Do’s and Don’ts” om zo voor jullie een goede dagindeling/planning op de rit te krijgen.

Dit werk ik dan ook vaak direct uit in een voorlopige foto planning tijdens het gesprek.

Tijdens dit gesprek kan ik jullie dus ook direct een passende offerte aanbieden.

 

Bevestiging

 

Zodra jullie samen hebben besloten om mij te kiezen als jullie fotograaf, is de volgende stap het ondertekenen van de offerte/contract. Bij het ondertekenen van de offerte/contract dient er ook een aanbetaling te worden gedaan van € 250 euro incl. BTW voor het reserveren van de datum. Dit bedrag word uiteraard in mindering gebracht op de eindfactuur.

 

Als deze officiële zaken gedaan zijn kunnen we overgaan tot de creatieve aspecten van jullie grote dag.

 

Mijn offerte/contract is digitaal en komt via de mail, dus er is geen noodzaak om het uit te printen en te ondertekenen weer in te scannen en terug te mailen. Het overmaken van de aanbetaling wordt gezien als akkoord wel zo makkelijk.

(zo als ook vermeld staat in mijn algemene voorwaarden.)

 

Detailgesprek

 

Een paar weken voor de grote dag neem ik meerdere malen contact met jullie op.

Dan nemen we samen in alle rust jullie dag nog even structureel helemaal door.

(Dit gaat meestal gepaard met een bezoekje of gewoon via de telefoon.)

Vaak bespreken we ook al heel veel details tijdens de pre-weddingshoot/loveshoot.

 

Mocht er in de tussentijd toch vragen zijn of wijzingen in de planning?

Mail me dan tijdig.

info@guidohibma.nl

 

Ja, ik Wil!

Eindelijk is het zover jullie groote dag is aangebroken

Jullie

TROUWDAG

Eindelijk is het zover, Het moment waar jullie zo naar toe hebben geleefd.

”Ik mag op deze dag met mijn camera’s en flitslampen doen wat ik het leukste vind.”

Op deze dag verzorg ik dan ook voor jullie een prachtige reportage met echte knal plaaten. Ik maak een mooi en compleet verslag met prachtige foto’s.

Samen maken we het echt jullie mooiste dag, met foto’s om nooit te vergeten

Tijdens de fotoshoots

Hebben we lekker veel lol

Schiet ik van jullie de meest prachtige beelden 

In verschillende stylen 

Waar julie liefde vanaf spat 

Trouwdag

Over mijn

Portfolio

Ik vertel het verhaal van de gehele trouwdag verdeeld over 9 trouwportfolio’s. Met foto’s van wel meer als 100 verschilende trouwreportages. Van ‘s ochtends rustig opstarten met koffie tot en met het avondfeest

Inplaats dat ik jullie door honderden totaal verschillende reportages laat bladeren en scrollen. Ben ik van mening. Dat jullie een veel beter beeld krijgen van mijn style. Door het bekijken van één groot trouwverhaal van A tot Z. Met daarin ontzettend veel veschillende bruidsparen en fotostylen. 

Op deze manier is net alsof jullie een romatische en liefdevolle komedie film zien. Alleen dan volledig gevuld met trouwfoto’s. Via deze manier kunnen jullie de foto’s ook veel beter vertalen naar jullie eigen wensen voor jullie trouwdag.

Want het is echt waar, elke trouwerij is anders.

Overige

Shoots

Van mijn YouTube kanaal

Bekijk hier 3 slideshow's

Een kleine selectie uit de vele honderden trouwrepportages

Trouwvideo

Boek niet alleen mij als jullie fotograaf

Maar ook de beste videograaf

Ramon Hoogerhuis
 
Wij zijn helemaal op elkaar ingespeeld en komen samen tot een geweldig mooi eindresultaat qua videobeelden en foto’s van jullie trouwdag.
Wist je dat?
Ik en Ramon ook vaak samen werken aan grote foto en video opdrachten/projecten voor nieuwe en bestaande zakelijke klanten.

Maar we werken ook samen op de particuliere markt. Met name veel trouwerijen.

Wil je meer informatie hierover klik dan hier.

Na jullie trouwdag

Een prachtige album

En de foto's digitaal op een USB Stick

Trouwalbum

Jullie mogen zelf een selectie maken uit alle foto’s of dat aan mij overlaten.

Aan de hand van de selectie maak ik een album op. Deze opmaak krijgen jullie ter beoordeling in te zien. Met één wijzigingsronde voor als jullie bijvoorbeeld bepaalde foto’s er in of er uit willen.

Nadat alles akkoord is laat ik het afdrukken.

 

Aflevering

Binnen 4 tot 6 weken zijn alle foto’s helemaal bewerkt en klaargemaakt voor jullie om te aanshouwen. Jullie krijgen van mij een luxe USB/Foto bewaarbox* met 6 tot 12 foto’s** incl. een beveiligde online inlog via mijn website met daarin jullie foto’s. 

Mijn webshop is gekoppeld aan jullie inlog. Hier kunnen jullie en de familieleden of de overige gasten afdrukken bestellen op diverse fotoproducten van de trouwdag.

  • *Alleen geldig bij Goud, Platina of Diament pakket. (Basis pakket is foto’s via login/download) Op de USB stick staan alle foto’s in hoge resolutie. Zowel kleur en zwart-wit.
  • **Aantal foto afdrukken hangt af van de duur van uw trouwdag
 

Willen jullie weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Of hebben jullie een vraag?

Contactformulier

+31 6 222 13 430   |   info@guidohibma.nl

Vorige

Portfolio

Contact

Pagina

Start Portfolio

Trouwen 1/9

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Direct live contact met mij? Start de WhatsApp chat